Dotnet News Novinky v [(ASP).NET | EF] Core

Zpracování osobních údajů

Věnujte prosím pozornost informacím o zpracování osobních údajů. Zpracování osobních údajů se týká každého, kdo se registruje k odběru novinek.

  1. Přihlášením e-mailu k odběru novinek udělujete souhlas fyzické osobě:

    Miroslav Holec
    Tryskovická 1015/21, Praha 9
    IČ: 71981420

    zapsané v živnostenském rejstříku u Úřadu městské části Praha 18 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „zákon o ochraně osobních údajů“) zpracovávala všechny osobní údaje uvedené v registračním formuláři.

    Správce zpracovává osobní údaje v souladu s ustanovením čl. 13 Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 ze dne 27. dubna 2016, obecného nařízení o ochraně osobních údajů.
  2. Osobní údaje uvedené v registračním formuláři je nutné zpracovat za účelem nezbytně nutné agendy související s odesíláním novinek. Údaje budou Správcem zpracovány po dobu 5 let.
  3. S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas registrací k odběru pomocí registračního formuláře na stránce dotnetnews.cz, miroslavholec.cz nebo na jiném webu, jehož registrační formulář provede registraci na cílovém serveru dotnetnews.cz a obsahuje odkaz na tyto podmínky včetně tlačítka, kterým uživatel vědomě strvdí, že tyto podmínky četl.



    Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním emailu nebo dopisu na kontaktní údaje uvedené v bodu 1 tohoto ujednání.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat i další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací.
  5. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:
    • vzít souhlas kdykoliv zpět, pokud však likvidací nedojde k nepřiměřenému poškození Správce
    • požadovat o informaci, jaké vaše osobní údaje jsou zpracovávány,
    • požadovat o vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
    • vyžádat přístup k těmto údajům a nechat je aktualizovat nebo opravit,
    • požadovat výmaz těchto osobních údajů,
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.
  6. Výše uvedené podmínky a informace o zpracování osobních údajů jsou upravené dne 1. 11. 2018. Změny jsou evidovány v písemné formě níže.


-----

7. dubna 2021 - aktualizace adresy Správce





Partners