Dotnet News Novinky v [(ASP).NET | EF] Core

Zpracování osobních údajů

Věnujte prosím pozornost informacím o zpracování osobních údajů. Zpracování osobních údajů se týká každého, kdo se registruje k odběru novinek.

  1. Přihlášením e-mailu k odběru novinek udělujete souhlas fyzické osobě:

    Miroslav Holec
    Lešetice 4, 262 31 Milín
    IČ: 71981420

    zapsané v živnostenském rejstříku u MěÚ Příbram (dále jen „Správce“), aby ve smyslu zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „zákon o ochraně osobních údajů“) zpracovávala všechny osobní údaje uvedené v registračním formuláři.

    Správce zpracovává osobní údaje v souladu s ustanovením čl. 13 Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 ze dne 27. dubna 2016, obecného nařízení o ochraně osobních údajů.
  2. Osobní údaje uvedené v registračním formuláři je nutné zpracovat za účelem nezbytně nutné agendy související s odesíláním novinek. Údaje budou Správcem zpracovány po dobu 3 let.
  3. S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas registrací k odběru pomocí registračního formuláře na stránce dotnetnews.cz, miroslavholec.cz nebo na jiném webu, jehož registrační formulář provede registraci na cílovém serveru dotnettalks.cz a obsahuje odkaz na tyto podmínky včetně tlačítka, kterým uživatel vědomě strvdí, že tyto podmínky četl.

    Bez ohledu na výše uvedenou podmínku je dále nutné svůj výslovný souhlas udělit kliknutím na tlačítko "Chci odebírat novinky" v e-mailu, který bude zaslán do Vaší e-mailové schránky.

    Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním emailu nebo dopisu na kontaktní údaje uvedené v bodu 1 tohoto ujednání.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat i další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací.
  5. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:
    • vzít souhlas kdykoliv zpět, pokud však likvidací nedojde k nepřiměřenému poškození Správce
    • požadovat o informaci, jaké vaše osobní údaje jsou zpracovávány,
    • požadovat o vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
    • vyžádat přístup k těmto údajům a nechat je aktualizovat nebo opravit,
    • požadovat výmaz těchto osobních údajů,
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.
  6. Výše uvedené podmínky a informace o zpracování osobních údajů jsou nezměněné od 1. 11. 2018. Změny jsou evidovány v písemné formě níže.


-----

Žádné změny nejsou evidovány





Partners